Tiistain toimintapalstalle materiaalien on oltava perillä maanantaina klo 12 ja torstain toimintapalstalle keskiviikkona klo 12.

Palsta on tarkoitettu seuroille, yhdistyksille ja järjestäjille niiden omille jäsenille järjestettyjen tapahtumien tiedottamiseen. Samasta tapahtumasta tiedotetaan vain kerran. Palstalla ei julkaista kiitoksia, osanottajaluetteloita tai vuosikokouskutsuja. Merkkejä ilmoituksessa voi olla enintään 200 ja vain yksi tiedote/seura.

Puolueiden ja yhdistysten vuosikokousilmoitukset ovat aina maksullisia ja sijoittuvat lehden takaosaan, kokoukset -otsikon alle.  Jättäessäsi ilmoitusta vuosikokouksesta, ota yhteyttä ilmoitusvarauksiin puh. 06 247 7212 tai asiakaspalvelu@pohjalainen.fi. Varaukset on tehtävä julkaisupäivää edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä.

HUOM! Uskonnolliset tapahtumat kuuluvat Menot-palstalle joka ilmestyy Pohjalaisessa joka päivä. Jätä ilmoituksesi osoitteessa https://www.pohjalainen.fi/menot

Jätä ilmoitus toimintapalstalle alla olevalla lomakkeella.

Toimintapalstat voi jättää myös
- sähköpostilla toimintapalsta@pohjalainen.fi
- puhelimella 06 247 7620

Ilmoituksen jättämisen yhteydessä annettuja tietoja säilytetään vain sen aikaa, jonka julkaisu vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi mahdollisen korjauksen näkökulmasta.