Pohjalainen 10 viikkoa 43 € (norm. 86 €, etusi -50%). Tilaus sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Pohjalainen Digi 10 viikkoa 21,50 € (norm. 43 €, etusi -50%). Tilaus sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Huom! Lahjatilaus muuttuu torstaina 30.1.2020 alkaen Ilkka-Pohjalainen -tilaukseksi.

Pohjalaisen lahjakortti Voit tulostaa lahjakortin kätevästi tästä linkistä ja ojentaa sen lahjatilauksen saajalle jouluna.
Arvonta I-Mediat arpoo Aarikan -kynttilänjalkasetin kaikkien lahjatilauksen tehneiden kesken perjantaina 23.12.2019 klo 12. Palkinto postitetaan voittajalle. Arvonnan säännöt voit lukea täältä.
Tarjousehdot Tarjoukset ovat voimassa ma 23.12.2019 saakka. Tilauksen tulee alkaa viimeistään 2.1.2020. Lahjatilaukset ovat määräaikaisia. Lahjatilausedun saavat vain Pohjalaisen kestotilaajat ja se koskee vain talouteen tehtäviä uusia Pohjalaisen tilauksia. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Tiedustele jakelu Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulkopuolella. Muistathan kertoa lahjatilauksen saajalle tilauksesta. Huom! Lahjatilaus muuttuu torstaina 30.1.2010 Ilkka-Pohjalainen tilaukseksi. 
Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisteriin. Tietosuojaseloste: www.pohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Tutustu myös yleisiin tilausehtoihin osoitteessa: www.pohjalainen.fi/tilausehdot. 


Näin tilaat:

Tilaa asiakasnumerollasi

Kun haluat tilauksen voimaan kahdessa päivässä, tarvitset tilatessasi oman asiakasnumerosi.

Siirry tilauslomakkeelle täyttämällä asiakasnumerosi ja postinumerosi:

 


Soita tilaajapalveluumme p. 06 2477 211 (ma-pe 8-16)

Tai täyttämällä lomake >>