Lahjatilaus sisältää paperilehden, digilehden sekä verkkopalvelun tilaajasisällöt.
10 viikon Pohjalaiset vain 40 euroa (norm. 81 e)

Tilaa 21.12.2018 mennessä. Osallistut samalla Iittalan Nappula -kynttelikkö arvontaan (korkeus 28 cm, arvo 219 e).

Tilaa asiakasnumerollasi

Kun haluat tilauksen voimaan kahdessa päivässä, tarvitset tilatessasi oman asiakasnumerosi.

Siirry tilauslomakkeelle täyttämällä asiakasnumerosi ja postinumerosi:

Asiakasnumero hukassa?

Löydät asiakasnumeron tilauslaskusta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puh. 06 2477 211 tai asiakaspalvelu@i-mediat.fi.
Jos sinulla on aktiivinen tilaus ja matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme, voit tilata asiakasnumeron lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13523. Viesti on maksuton.

Tilaa ilman asiakasnumeroa

Jos sinulla ei ole asiakasnumeroa, tee tilaus klikkaamalla tästä. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Tilausehdot:
Tarjous on voimassa pe 21.12.2018 saakka ja se koskee viimeistään 2.1.2019 mennessä alkavia tilauksia. Tilaus sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt. Tilauksen pituus voi olla enintään kymmenen viikkoa. Lahjatilausedun saavat vain Pohjalaisen kestotilaajat ja se koskee vain talouteen tehtäviä uusia Pohjalaisen tilauksia. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Jakelu suoritetaan Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa saman päivän aikana. Kysy Pohjalaisen jakelupäivä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjamaan ulkopuolisilla paikkakunnilla p. 06 2477 211. Muistathan kysyä saajalta luvan lahjalehtien toimittamiseen.

LAHJAKORTTI Voit tulostaa lahjakortin osoitteesta www.pohjalainen.fi/lahjakortit ja ojentaa sen lahjatilauksen saajalle jouluna.