Helpoiten teet tilauksen täyttämällä allaoleviin kenttiin asiakasnumerosi ja postinumerosi.


Saat lahjatilauksen alkamaan automaattisesti heti tai haluamanasi päivänä.Hae asiakasnumerosi tekstiviestillä >>
 

Pohjalaisen kesälahjatilaus ilman asiakasnumeroa >>

Voit tilata myös tekstiviestillä
Lähetä ilmainen tekstiviesti LAHJA numeroon 13522. Saat paluuviestinä linkin tilauslomakkeelle. Täytä lomake huolellisesti. Lomake toimii älypuhelimilla, joissa on nettiselain. Tilauksen tekeminen matkapuhelimella edellyttää, että tilausjärjestelmäämme on tallennettu käytössäsi oleva  matkapuhelinnumero. Yhteystietojasi pääset muokkaamaan osoitteessa pohjalainen.fi/omatilaus.

Lahjatilausetu on voimassa 15.7.2019 saakka ja se koskee 16.7.2019 mennessä alkavia tilauksia. Tilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt. Kerrothan lahjatilauksesta lahjan saajalle etukäteen. Lahjatilausedun saavat vain Pohjalaisen kestotilaajat ja se koskee vain muuhun kuin kestotilaajan omaan talouteen tehtäviä uusia tilauksia. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Tilaus laskutetaan lahjan antajalta jakelun alettua. Pohjalainen jaetaan levikkialueella saman päivän aikana. Tiedustele Pohjalaisen jakelua Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulkopuolisilla alueilla p. 06 2477 211.

Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisteriin. Tietosuojaseloste: pohjalainen.fi/tietosuojaseloste.

Tutustu myös tilausehtoihimme: www.pohjalainen.fi/tilausehdot.