llkka ja Pohjalainen yhdistyvät uudeksi Ilkka-Pohjalaiseksi 30.1. Teemme muutoksia ilmoitusten itsepalvelualustaan ja tämän vuoksi Pohjalaisen ilmoitusten itsepalvelu jää pois käytöstä 28.1. jälkeen. Uuden Ilkka-Pohjalaisen itsepalvelualusta on käytössä 30.1. lähtien.

Lukijailmoituksesta 20 euron alennus

Jokapäiväisenä kestotilaajana saat 20 euron alennuksen yhdestä lukijailmoituksesta vuoden aikana. Etu koskee kaikkia Pohjalaisen yksityishenkilöiden ilmoituspalstoja.

Saat 20 €:n edun yhdestä Pohjalaisen yksityishenkilöiden ilmoituksesta vuoden aikana. Etu koskee kaikkia Pohjalaisen yksityishenkilöiden ilmoituspalstoja: 
Hyvät uutiset, Pohjalaisen Toripäivät, Rivi-ilmoitukset (TJ), kuolinilmoitukset ja surukiitokset. Etu myönnetään normaalihintaisista ilmoituksista. Etua ei voi yhdistää määräaikaisiin kampanjoihin tai tarjoushintoihin.

Toimita ilmoitusaineistosi yhdessä asiakanumerosi kanssa asiakaspalveluumme. Lisätietoja yksityisilmoituksista puh. (06) 2477 212.

Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu oikeuttaa alennuksen yhteen ilmoitukseen. Edun arvosta ei palauteta rahoja.