Mitä uutta?

  • Sovelluksen uusi ulkoasu on tyylikäs, raikas ja selkeä
  • Etusivulta saat helposti kattavan kuvan päivän lehden sisällöstä aiheittain
  • Juttuja voit lukea näköislehdestä tai kätevästi suoraan uudesta artikkelinäkymästä
  • Hetki sitten julkaistut uutiset sekä viimeisimmät julkaistut liitteet löytyvät omista osiostaan
  • Lehtiarkistosi ja erittäin kätevä hakutoiminto löytyvät omista osiostaan
  • Näköislehden mainokset voivat sisältää hyödyllisiä, suoria linkkejä tarjottuihin palveluihin ja tuotteisiin

Lataa ja testaa sovellus

Uuden sovelluksen voit ladata veloituksetta sovelluskaupastasi. Ladattuasi sovelluksen ensimmäisen kerran, voit lukea yhden päivän lehden veloituksetta. Jatkossa palvelun
käyttämiseen tarvitaan voimassa oleva lehtitilaus ja I-Mediatili.

Jos olet jo tilaaja ja sinulla on Pohjalaisen sovellus, voit päivittää sen uuteen ja kirjautua uudelleen sisään. Mikäli et ole vielä aktivoinut I-Mediatiliä, tarvitset siihen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi. Tee aktivointi osoitteessa pohjalainen.fi/aktivoi

Käyttäjälle päivitys tulee automaattisesti, mikäli puhelimen tai tabletin asetuksissa on sallittu automaattinen päivitys. Jos automaattista päivitystä ei ole sallittu, kannattaa sovellus päivittää uudelleen sovelluskaupassa AppStoressa tai Google Playssä.

Anna meille palautteesi uutuudesta ja voit voittaa iPhonen

Lähetä tekstiviesti PALAUTE (väli) APPI (väli) kouluarvosana asteikolla 10-4 (väli) Nimesi ja osoitteesi sekä vapaamuotoinen palautteesi numeroon 13523.

Esim. PALAUTE APPI 9 Liisa Lukija Lehtitie 19 65100 VAASA Uusi sovellus toimii kuin junan vessa ja on tyylikäs. Viestin hinta on 1,10 euroa.

Apple iPhone 7 32 GB Rose Gold arvotaan kaikkien Pohjalaisen tai Ilkan sovellusta  arvioineiden kesken maanantaina 31.12.2018. Voittajan nimi julkaistaan Pohjalaisessa ja  Ilkassa ja palkinto toimitetaan voittajalle.